Wil jij aan jezelf werken? Vraag hieronder dan een gesprek aan.

Heb jij of je kind een verwijzing van een arts? Meld je dan aan via ons patiëntportaal.

Gesprek aanvragen

Na je aanvraag nemen we binnen 5 werkdagen contact op om een passende tijd en datum af te stemmen voor een oriëntatiegesprek.

"(verplicht)" indicates required fields

Cliëntervaringen

 • “Als cliënt voelde ik mij echt gehoord en ook halen zij de nodige nuttige informatie uit de dialogen. Ook het onderzoek was zeer uitgebreid en zijn ook alle details aan het licht gekomen.”

 • “Goed geholpen, goed georganiseerd en prettig contact. Er wordt goed naar de hulpvraag geluisterd en vervolgens passende zorg aangeboden. Al met al een goede en leerzame ervaring.”

 • “De sessies waren heel fijn en er was veel aandacht voor wat ik nodig had en de therapeut speelde goed in op actuele gebeurtenissen of ontwikkelingen. Al met al hele goede ervaringen en ik ben goed geholpen.”

 • “De behandeling bij Aalsterveld is heel prettig verlopen. Ik kreeg een uitgebreide intake waarna ik een behandelplan kreeg op maat, waar ik ook veel inspraak op had.”

 • “Ik ben zeer tevreden te noemen over Aalsterveld. Het onderzoek is zeer gedegen en zeer professioneel uitgevoerd, en ik ben zeer tevreden met de resultaten. “

Het proces

Laagdrempelig en persoonlijk, dat is de essentie van onze hulp aan jou. Bekijk wat je kunt verwachten van onze zorg.

 • Gesprek aanvragen

  Het proces begint met jouw aanvraag voor een oriëntatiegesprek met een van onze psychologen. We stemmen een passende datum met je af.

  Cover voor Gesprek aanvragen
 • Het oriëntatiegesprek

  We bespreken je klachten en wat dat voor jou betekent. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen. In het gesprek bedenken we een vervolg dat past bij jou.

  Cover voor Het oriëntatiegesprek
 • Aan jezelf werken

  We helpen je verder in een aantal vervolggesprekken. Waar nodig ondersteunen we je verder met coaching of een specifieke behandeling. We passen het traject aan op jou.

  Cover voor Aan jezelf werken
 • In je eigen kracht

  Na de gesprekken, begeleiding en coaching sta je weer in je eigen kracht. We zijn trots op jou! En weet, onze deur blijft altijd voor je open.

  Cover voor In je eigen kracht

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Alle veelgestelde vragen