Werken aan je vitaliteit

Ontdek hoe je op een laagdrempelige manier aan jezelf kan werken. Wij helpen je met een persoonlijke benadering in gewone mensentaal. Zo zet jij je volgende stappen met vertrouwen.

1000+ cliënten geven ons een 8.7

persoon die werk aan vitaliteit
 • Ook zonder verwijzing

  Met coaching en begeleiding helpen we je bij uitdagingen thuis én op je werk.

 • Toegankelijk voor iedereen

  We bieden laagdrempelige, goede zorg in ‘gewone mensen’ taal.

 • Ervaren en gekwalificeerd

  Ons team bestaat uit gekwalificeerde psychologen met brede ervaring.

”Door een vervelende periode zat ik niet lekker in mijn vel. Na een open gesprek viel het kwartje en besefte ik dat er actie nodig was. Dat heeft me veel positiefs gebracht.”
Cover voor

Aan jezelf werken

Wakker je vlam weer aan

Iedereen heeft weleens een dipje, een emotionele dag of lage energie. Als dit steeds meer impact krijgt op je leven, dan speelt er mogelijk meer. Het is tijd om aan de bel te trekken en het gesprek aan te gaan. Wij luisteren naar je, en begeleiden en coachen je op een manier die bij je past.

Gesprek aanvragen

Het proces

Laagdrempelig en persoonlijk, dat is de essentie van onze hulp aan jou. Bekijk wat je kunt verwachten van onze zorg.

 • Gesprek aanvragen

  Het proces begint met jouw aanvraag voor een oriëntatiegesprek met een van onze psychologen. We stemmen een passende datum met je af.

  Cover voor Gesprek aanvragen
 • Het oriëntatiegesprek

  We bespreken je klachten en wat dat voor jou betekent. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen. In het gesprek bedenken we een vervolg dat past bij jou.

  Cover voor Het oriëntatiegesprek
 • Aan jezelf werken

  In een aantal vervolggesprekken geven we je de handvaten om aan jezelf te werken. Waar nodig ondersteunen we je verder met coaching of een specifieke behandeling.

  Cover voor Aan jezelf werken
 • In je eigen kracht

  Na de gesprekken, begeleiding en coaching sta je weer in je eigen kracht. We zijn trots op jou! En weet, onze deur blijft altijd voor je open.

  Cover voor In je eigen kracht

Cliëntervaringen

 • “Als cliënt voelde ik mij echt gehoord en ook halen zij de nodige nuttige informatie uit de dialogen. Ook het onderzoek was zeer uitgebreid en zijn ook alle details aan het licht gekomen.”

 • “Goed geholpen, goed georganiseerd en prettig contact. Er wordt goed naar de hulpvraag geluisterd en vervolgens passende zorg aangeboden. Al met al een goede en leerzame ervaring.”

 • “De sessies waren heel fijn en er was veel aandacht voor wat ik nodig had en de therapeut speelde goed in op actuele gebeurtenissen of ontwikkelingen. Al met al hele goede ervaringen en ik ben goed geholpen.”

 • “De behandeling bij Aalsterveld is heel prettig verlopen. Ik kreeg een uitgebreide intake waarna ik een behandelplan kreeg op maat, waar ik ook veel inspraak op had.”

 • “Ik ben zeer tevreden te noemen over Aalsterveld. Het onderzoek is zeer gedegen en zeer professioneel uitgevoerd, en ik ben zeer tevreden met de resultaten. “

Dit gaan we doen

Benieuwd hoe we samen jouw weg omhoog gaan vinden? Ontdek onze trajecten en programma’s. We stemmen de precieze invulling altijd samen af tijdens het intakegesprek.

 • Coaching

  Individuele groei en het aanpakken van persoonlijke uitdagingen door middel van één-op-één coaching, gericht op de unieke behoeften en doelen van de cliënt.

 • Relatiegesprekken

  Versterken van de relatie en communicatie tussen partners door middel van gesprekken die zich richten op wederzijds begrip, conflictresolutie en het verbeteren van de relatiekwaliteit.

 • Mediation

  Oplossen van conflicten en het verbeteren van verhoudingen door middel van mediation, gericht op het creëren van wederzijds begrip en het vinden van duurzame oplossingen voor interpersoonlijke problemen.

 • Supervisie

  Professionele ontwikkeling en reflectie door middel van supervisie, gericht op het verbeteren van professionele vaardigheden, zelfinzicht en effectiviteit in de werkomgeving.

 • Leefstijl coaching

  Bevorderen van vitaliteit en welzijn door leefstijl coaching, gericht op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, balans tussen werk en privé en het verbeteren van de algehele gezondheid.

 • Workshops

  Ontwikkelen van teamdynamiek en persoonlijke vaardigheden via interactieve workshops. Deze kunnen we ook aanbieden binnen de kaders van jouw bedrijf.

Vitaliteit vanuit je werkgever

Persoonlijke vitaliteit hangt vaak samen met je werksituatie. Steeds meer werkgevers ondersteunen daarom hun werknemers in vitaliteitstrajecten in de vorm van leefstijl coaching, workshops en mediation. Informeer bij je werkgever of er mogelijkheden en vergoedingen zijn.

Onze tarieven

De tarieven voor zorg die niet wordt vergoed (dus zonder verwijzing) vind je op onze tarievenpagina.

Werk aan jezelf

Vraag een gesprek aan

Neem weer de regie over je leven. Werk aan jezelf en vraag vandaag een gesprek aan. Dan bepalen we samen jouw weg omhoog.

Gesprek aanvragen
personen in een coachingesprek

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Alle veelgestelde vragen