Informatie voor verwijzers

Aangepaste bereikbaarheid voor verwijzers en collegae

Voor verwijzers hebben wij een mogelijkheid om doorverbonden te worden met ons secretariaat. Ons telefoonnummer is 024-6754453, hierna kiest u in het keuzemenu optie 3. Wij vragen u te bellen tussen 9.00 en 12.00 uur, u wordt dan zo snel mogelijk doorgeschakeld naar een medewerker. Uiteraard kunt u ook per mail contact opnemen.  

Multidisciplinaire GGZ

Aalsterveld heeft de keuze gemaakt om in de Multidisciplinaire GGZ te werken met zorgprogramma’s waarbinnen intensief, gedurende maximaal een half jaar, met cliënten wordt gewerkt.

Druten

Per 1 april 2023 zijn wij gestart op een extra, nieuwe locatie in Druten. Met 5 behandelkamers en een volledig multidisciplinair team ontvangen we daar sindsdien ook graag cliënten. 

Verwijzen

U kunt cliënten verwijzen via Zorgdomein. Meer informatie over ons aanbod kunt u vinden onder tabblad volwassenen en in Zorgdomein.

U kunt al onze locaties vinden op deze website. Indien er een verwijzing beschikbaar is kan de cliënt zichzelf telefonisch of via de website aanmelden. Indien gewenst kunnen wij voor u contact opnemen met de cliënt. In dat geval ontvangen wij graag van u de contactgegevens.