Locaties Aalsterveld Psychologen

Bij Aalsterveld bieden we psychologische zorg en mentale ondersteuning vanuit drie regio’s. Je kunt jouw voorkeur aangeven voor een van onze locaties, soms kan het echter zo zijn dat we je sneller kunnen helpen op een andere locatie. Ook bieden we online behandelingen middels E-health.

Onze locaties

Beuningen

In Beuningen zijn we gevestigd binnen een gezondheidscentrum samen met de fysioo, Motiv-Eet en andere disciplines. Je vindt onze ingang bij de parkeerplaatsen aan de achterzijde. Onze wachtkamer en spreekkamers zijn op de eerste verdieping. De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer en biedt ruime, gratis parkeergelegenheid.

Druten

In Druten zijn we gevestigd in het bedrijvencentrum de Westerpoort Experience. De parkeerplaats vindt u naast het gebouw, u kunt hier gratis parkeren. U loopt de hoofdingang van het gebouw binnen. De wachtkamer en spreekkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De eerste verdieping bereikt u door links de trap op te lopen of via de lift. Eenmaal op de 1e verdieping aangekomen loopt u door de deur en gaat u links af. Vervolgens loopt u rechtdoor richting de deur waarop u ons logo ziet staan.  U ziet aan de linkerkant (ruimte 4) de wachtkamer.

Geldermalsen

In Geldermalsen zijn we gevestigd in gezondheidscentrum De Oude Bieb, waarin zich meerdere disciplines bevinden. In dit pand was voorheen de bibliotheek te vinden. U kunt betaald parkeren op een parkeerterrein dichtbij (ingang aan de Oranje Nassaustraat), aan de overzijde van het kruispunt. Gratis parkeren vindt u eveneens op loopafstand, in de wijk achter / nabij het pand. Voor Aalsterveld neemt u na binnenkomst plaats in de wachtkamer aan uw linkerhand. de eerste gang naar rechts. Aan het einde van deze gang vindt u de wachtkamer aan de rechterkant.

E-health

Online behandeling

We bieden niet alleen zorg in onze vestigingen. De meeste behandelingen kunnen online plaatsvinden en in het geval van bedrijven, ook op locatie. Het traject en de locatie stemmen we altijd samen met jou altijd af.

Ontdek E-health
persoon volgt behandeling online op de bank met een laptop
psychologische zorg in gewone mensentaal

Zorg in gewone mensentaal

Over Aalsterveld

Meer weten over onze praktijk? Aalsterveld is een kleinschalige GGZ-instelling actief in de regio’s Beuningen, Druten en Geldermalsen. We hanteren een persoonlijke benadering waarin jouw capaciteiten en wensen steeds voorop staan.

Over ons