Over ons

Altijd op je gemak

Aalsterveld is een kleinschalige GGZ-instelling, waarin een persoonlijke benadering en aandacht voor jouw capaciteiten en wensen steeds voorop staan. We vinden het belangrijk dat jij je binnen onze praktijk op je gemak voelt, het zoeken van hulp is immers voor de meeste mensen een grote stap. Daarnaast doen we er natuurlijk alles aan om je de best mogelijke zorg te bieden.

psychologische zorg in gewone mensentaal

Onze visie

Vertrouwen in je eigen kracht

Aalsterveld is ontstaan vanuit de visie dat elk mens beschikt over veerkracht en capaciteiten. Het is de kunst om weer in beweging te komen en zelf de regie terug te pakken over je doen en laten. We geloven niet in ingewikkelde termen maar in hulp in gewone mensentaal. Een behandeling moet een kop en een staart hebben, zodat je blijft geloven in je eigen kunnen en niet afhankelijk wordt van hulpverlening. Daar staan we voor, al ruim 15 jaar!

Ons team

Deskundig en betrokken

Bij Aalsterveld zetten deskundige medewerkers zich in voor kwalitatieve zorg in gewone mensentaal. We behouden onze deskundigheid door regelmatige intervisie en nascholing, gesteund door een erkend kwaliteitsstatuut van de GGZ en de certificering ISO-NEN.

Maak kennis met ons team
Cover voor

Onze locaties

Hoe wij helpen je doelen te bereiken

Bij Aalsterveld geloven we in het bieden van goede hulp in gewone mensentaal waarbij je zelf sturing geeft aan het proces en de doelen waar je mee aan de slag gaat. Iedereen kan problemen tegenkomen en in dat geval een steuntje in de rug gebruiken. Daarnaast geloven we ook dat je als mens zelf verantwoordelijk bent en blijft over het proces van herstel. Je zult dus zelf (hard) aan de slag moeten. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen.

Meer weten over onze aanpak?

Werken bij Aalsterveld Psychologen?

Spreekt ons verhaal je aan en ben je benieuwd naar onze vacatures? We horen graag van je! Bekijk onze vacaturepagina.

Onze vacatures
personen in gesprek over vitaliteit