Re-integratie (N.B. vanaf september 2024)

Bij Aalsterveld richten we ons op de re-integratie van uw medewerkers, met als doel het versterken van de mentale gezondheid en vitaliteit binnen uw bedrijf. Ontdek onze op maat gemaakte re-integratieprogramma’s die bijdragen aan een positieve en productieve werkomgeving.

1000+ cliënten geven ons een 8.7

personen spreken over re-integratie
 • Focus op productiviteit en re-integratie

  Wij verhogen de vitaliteit en werkplezier binnen uw team, met verbeterde productiviteit en re-integratie als doel.

 • Maatwerk in bedrijfscoaching

  Ons aanbod is maatwerk en afgestemd op de behoeften van uw organisatie, met een korte wachttijd en programma’s op locatie.

 • Expert in organisatie­psychologie

  Ons multidisciplinair team combineert brede ervaring in de klinische psychologie met diepgaande kennis van organisatie-psychologie.

”Ik heb gezien hoe essentieel professionele re-integratie is. We hebben niet alleen individuele uitdagingen overwonnen, maar ook ons hele team versterkt.”
Cover voor

Het juiste moment

Het belang van professionele re-integratie

Bij Aalsterveld bieden we re-integratietrajecten aan die gericht zijn op het verminderen van stress en burn-out, met als doel het welzijn en de tevredenheid op de werkvloer te verbeteren. Deze professionele begeleiding is cruciaal voor een effectieve en duurzame terugkeer van werknemers in hun werkomgeving.

Preventief

Duurzame verandering

Ons doel is niet alleen de re-integratie van werknemers te faciliteren, maar ook om een duurzame positieve verandering in uw organisatie te bewerkstelligen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen in het re-integratieproces.

Neem contact op
personen in gesprek over vitaliteit

Zo helpen wij uw organisatie

Laagdrempelig en persoonlijk, dat is de essentie van onze hulp. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom is ons proces flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften. Ontdek wat u kunt verwachten in ons samenwerkingsproces.

 • In gesprek

  Het proces begint zodra u contact met ons opneemt. We plannen een geschikt moment om uw situatie, vragen en wensen te bespreken. Een van onze bedrijfsexperts zal u globaal inzicht geven in de mogelijkheden die we bieden.

  Cover voor In gesprek
 • Intake voor bedrijven

  Is er een klik, dan gaan we over op het intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we de specifieke uitdagingen en behoeften van uw organisatie in kaart. We verkennen samen met u de bedrijfscultuur, werkprocessen en eventuele knelpunten. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerd plan op te stellen dat past bij uw organisatie.

  psychologische zorg in gewone mensentaal
 • Ontwikkeling maatwerk programma

  Op basis van de intake ontwikkelen we een op maat gemaakt programma. Dit kan variëren van individuele coaching tot groepstrainingen en workshops, allemaal ontworpen om de specifieke doelstellingen van uw organisatie te ondersteunen.

  Cover voor Ontwikkeling maatwerk programma
 • Implementatie en bijsturing

  Zodra het programma is vastgesteld, beginnen we met de implementatie. Gedurende het hele proces bieden we begeleiding en ondersteuning, zowel aan individuele medewerkers als aan teams. We evalueren regelmatig de voortgang en effectiviteit van het programma. Indien nodig passen we de aanpak aan om ervoor te zorgen dat het blijft aansluiten bij de veranderende behoeften van uw organisatie.

  Cover voor Implementatie en bijsturing
 • Duurzame verandering

  Na afloop van het programma richten we ons op het verankeren van de positieve veranderingen binnen uw organisatie. Afhankelijk van het programma bieden we voortdurende ondersteuning of zorgen we zorgen ervoor dat uw team zelfstandig verder kan. Onze deur blijft altijd open voor toekomstige ondersteuning of advies.

  personen spreken over re-integratie

Cliëntervaringen

 • “Als cliënt voelde ik mij echt gehoord en ook halen zij de nodige nuttige informatie uit de dialogen. Ook het onderzoek was zeer uitgebreid en zijn ook alle details aan het licht gekomen.”

 • “Goed geholpen, goed georganiseerd en prettig contact. Er wordt goed naar de hulpvraag geluisterd en vervolgens passende zorg aangeboden. Al met al een goede en leerzame ervaring.”

 • “De sessies waren heel fijn en er was veel aandacht voor wat ik nodig had en de therapeut speelde goed in op actuele gebeurtenissen of ontwikkelingen. Al met al hele goede ervaringen en ik ben goed geholpen.”

 • “De behandeling bij Aalsterveld is heel prettig verlopen. Ik kreeg een uitgebreide intake waarna ik een behandelplan kreeg op maat, waar ik ook veel inspraak op had.”

 • “Ik ben zeer tevreden te noemen over Aalsterveld. Het onderzoek is zeer gedegen en zeer professioneel uitgevoerd, en ik ben zeer tevreden met de resultaten. “

Versterk uw team met Aalsterveld

Neem nu de eerste stap naar een veerkrachtiger en gezonder werkomgeving. Neem contact op en we gaan in gesprek over een oplossing die past bij uw bedrijf.

"(verplicht)" indicates required fields

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Alle veelgestelde vragen