Versterk vitaliteit op de werkvloer

Bij Aalsterveld Werkt staan we klaar om de mentale gezondheid en vitaliteit in uw bedrijf te versterken. Ontdek onze op maat gemaakte programma’s voor re-integratie en een positieve en productieve werkomgeving.

1000+ cliënten geven ons een 8.7

vitaliteit op de werkvloer bij een bedrijf
 • Focus op productiviteit en re-integratie

  Wij verhogen de vitaliteit en werkplezier binnen uw team, met verbeterde productiviteit en re-integratie als doel.

 • Maatwerk in bedrijfscoaching

  Ons aanbod is maatwerk en afgestemd op de behoeften van uw organisatie, met een korte wachttijd en programma’s op locatie.

 • Expert in organisatie­psychologie

  Ons multidisciplinair team combineert brede ervaring in de klinische psychologie met diepgaande kennis van organisatie-psychologie.

”Onze werksfeer had een opfrisbeurt nodig. Dankzij Aalsterveld Werkt hebben we niet alleen problemen aangepakt, maar ook een nieuwe, positievere dynamiek in ons team gecreëerd.”
een nederlandse straat met fietsers

Vitaliteit voorop

Het belang van bedrijfswelzijn

Een gezonde werkomgeving essentieel is voor zowel werknemers als het bedrijf. Een goede mentale gezondheid betekent een tevreden, productief en creatief team. Onze benadering helpt bij het verminderen van werkgerelateerde klachten zoals stress en burn-out, waardoor het algemene welzijn en de tevredenheid op de werkplek verbeteren. Ook voorzien we in re-integratietrajecten.

Re-integratie

Voorkomen is beter dan genezen

Preventieve Aanpak

Preventie is de sleutel tot langdurige gezondheid en welzijn. Wij bieden workshops en trainingen die gericht zijn op het vroegtijdig herkennen en aanpakken van psychische uitdagingen, om zo een ondersteunende en proactieve werkomgeving te bevorderen.

personen in gesprek over vitaliteit

Programma’s voor bedrijven

Bij Aalsterveld Werkt bieden we een breed scala aan diensten om het welzijn en de productiviteit in uw organisatie te bevorderen, van individuele coaching tot groepsworkshops. Hier vindt u een overzicht.

 • Vraagstukken arbeidsmobiliteit (N.B. vanaf september 2024)

  Begeleiding bij de terugkeer na afwezigheid, zoals ziekte of burn-out. Voor het opbouwen van veerkracht, hervatten van werk en re-integratie.
  Lees meer

 • Individuele coaching

  Persoonlijke ontwikkeling en het overwinnen van individuele uitdagingen door middel van één-op-één sessies gericht op de specifieke doelen van de werknemer.

 • Het ondersteunen van uw organisatie door een tijdelijke uitleen van ons ervaren personeel

  Organisaties zoals gemeenten, scholen, bedrijven, VVT etc.  kunnen we ondersteunen door een tijdelijke uitleen van onze ervaren krachten. Uw medewerkers kunnen hierdoor gewoon hun werk blijven doen. Een hele zorg minder! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 • Stressmanagement en burn-out preventie

  Verminderen van werkgerelateerde stress en voorkomen van burn-out door technieken voor stressbeheersing, mindfulness en het bevorderen van een goede werk-privébalans.

 • Conflictbemiddeling en Mediation

  Oplossen van interpersoonlijke conflicten op de werkvloer door middel van mediation sessies om wederzijds begrip te bevorderen en duurzame oplossingen te vinden.

 • Werkplezier en Vitaliteit (N.B. vanaf september 2024)

  Vergroten van werktevredenheid en algemene vitaliteit binnen het bedrijf door programma’s gericht op een positieve werkcultuur, gezonde leefstijl en medewerkerswelzijn.

Zo helpen wij uw organisatie

Laagdrempelig en persoonlijk, dat is de essentie van onze hulp. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom is ons proces flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften. Ontdek wat u kunt verwachten in ons samenwerkingsproces.

 • In gesprek

  Het proces begint zodra u contact met ons opneemt. We plannen een geschikt moment om uw situatie, vragen en wensen te bespreken. Een van onze bedrijfsexperts zal u globaal inzicht geven in de mogelijkheden die we bieden.

  Cover voor In gesprek
 • Intake voor bedrijven

  Is er een klik, dan gaan we over op het intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we de specifieke uitdagingen en behoeften van uw organisatie in kaart. We verkennen samen met u de bedrijfscultuur, werkprocessen en eventuele knelpunten. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerd plan op te stellen dat past bij uw organisatie.

  psychologische zorg in gewone mensentaal
 • Ontwikkeling maatwerk programma

  Op basis van de intake ontwikkelen we een op maat gemaakt programma. Dit kan variëren van individuele coaching tot groepstrainingen en workshops, allemaal ontworpen om de specifieke doelstellingen van uw organisatie te ondersteunen.

  Cover voor Ontwikkeling maatwerk programma
 • Implementatie en bijsturing

  Zodra het programma is vastgesteld, beginnen we met de implementatie. Gedurende het hele proces bieden we begeleiding en ondersteuning, zowel aan individuele medewerkers als aan teams. We evalueren regelmatig de voortgang en effectiviteit van het programma. Indien nodig passen we de aanpak aan om ervoor te zorgen dat het blijft aansluiten bij de veranderende behoeften van uw organisatie.

  Cover voor Implementatie en bijsturing
 • Duurzame verandering

  Na afloop van het programma richten we ons op het verankeren van de positieve veranderingen binnen uw organisatie. Afhankelijk van het programma bieden we voortdurende ondersteuning of zorgen we zorgen ervoor dat uw team zelfstandig verder kan. Onze deur blijft altijd open voor toekomstige ondersteuning of advies.

  personen spreken over re-integratie

Cliëntervaringen

 • “Als cliënt voelde ik mij echt gehoord en ook halen zij de nodige nuttige informatie uit de dialogen. Ook het onderzoek was zeer uitgebreid en zijn ook alle details aan het licht gekomen.”

 • “Goed geholpen, goed georganiseerd en prettig contact. Er wordt goed naar de hulpvraag geluisterd en vervolgens passende zorg aangeboden. Al met al een goede en leerzame ervaring.”

 • “De sessies waren heel fijn en er was veel aandacht voor wat ik nodig had en de therapeut speelde goed in op actuele gebeurtenissen of ontwikkelingen. Al met al hele goede ervaringen en ik ben goed geholpen.”

 • “De behandeling bij Aalsterveld is heel prettig verlopen. Ik kreeg een uitgebreide intake waarna ik een behandelplan kreeg op maat, waar ik ook veel inspraak op had.”

 • “Ik ben zeer tevreden te noemen over Aalsterveld. Het onderzoek is zeer gedegen en zeer professioneel uitgevoerd, en ik ben zeer tevreden met de resultaten. “

Versterk uw team met Aalsterveld Werkt

Neem nu de eerste stap naar een veerkrachtiger en gezonder werkomgeving. Neem contact op en we gaan in gesprek over een oplossing die past bij uw bedrijf.

"(verplicht)" indicates required fields

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Alle veelgestelde vragen