Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier of via telefoonnummer 024 - 675 44 53. Wanneer u zich aanmeldt kunt u aangeven op welke locatie u de afspraak wilt maken. Ook wordt u gevraagd uw naam, geboortedatum, BSN en verzekeringsnummer door te geven. Er zijn geen wachtlijsten, kijk hier voor de eventuele wachttijd. Mocht u de voorkeur hebben voor een bepaald tijdstip of behandelaar, dan kan de wachttijd uiteraard wat langer zijn. Na de intake kan de behandeling direct starten. Bij aanmelding heeft u de mogelijkheid om meteen meerdere gesprekken te plannen om wachttijd tussen intake en behandeling te voorkomen.

Neemt u voor de intake uw verwijsbrief en paspoort/rijbewijs of ID kaart mee.

Wij zijn op werkdagen van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op tel.nr.  024 - 675 44 53
U wordt te woord gestaan door het secretariaat. Bij drukte en op overige tijdstippen kunt u het antwoordapparaat inspreken. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Uiteraard kunt u ook via e-mail contact opnemen.
 
Mocht u een afspraak hebben gemaakt en verhinderd zijn, dan dient u uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen. Afspraken op maandag dient u uiterlijk de vrijdag ervoor af te zeggen. Wanneer u zonder kennisgeving afwezig bent, worden de volledige kosten van de sessie €85,00) bij u in rekening gebracht. Bij te laat annuleren geldt een gereduceerd tarief van €50,00.