Informatie voor verwijzers


Tijdelijke stop hoogcomplexe zorg (voorheen SGGZ) volwassenen en K&J

Vanwege het enorme aantal aanmeldingen voor de hogcomplexe GGZ-zorg zijn wij helaas genoodzaakt een tijdelijke stop in  te voeren voor behandelingen in de hoogcomplexe zorg (voorheen SGGZ). Zodra we weer aanmeldingen kunnen ontvangen maken we dat meteen zichtbaar op Zorgdomein. 

Druten

Per 1 april as starten wij met een nieuwe locatie in Druten. Met 4 behandelkamers en een volledig multidisciplinair team ontvangen we  vanaf die datum ook daar graag clienten. 

Verwijzen

U kunt cliënten verwijzen via Zorgdomein. Meer informatie over ons aanbod kunt u vinden onder tabblad volwassenen en in Zorgdomein.

U kunt al onze locaties vinden op deze website. Indien er een verwijzing beschikbaar is kan de cliënt zichzelf telefonisch of via de website aanmelden. Indien gewenst kunnen wij voor u contact opnemen met de cliënt. In dat geval ontvangen wij graag van u de contactgegevens.

Nieuwe Menzis verzekerden kunnen we helaas niet op korte termijn in behandeling nemen. 


Bereikbaarheid voor verwijzers en collegae

Voor verwijzers hebben wij een mogelijkheid om doorverbonden te worden met ons secretariaat. Ons telefoonnummer is 06-6754453, hierna kiest u in het keuzemenu optie 3 (pas invoeren ná het afluisteren van het bandje). Wij vragen u te bellen tussen 9.00 en 12.30 uur en van 13.30 en 16.00 uur.