Informatie voor verwijzers


Opgeheven! Tijdelijke stop hoogcomplexe zorg (voorheen SGGZ) volwassenen en K&J. 


Multidisciplinaire GGZ
Aalsterveld Psychologen heeft de keuze gemaakt om in de Multidisciplinaire GGZ te werken met zorgprogramma's waarbinnen intensief, gedurende maximaal een half jaar, met clienten wordt gewerkt.


Druten

Per 1 april 2023 zijn wij gestart op een extra, nieuwe locatie in Druten. Met 4 behandelkamers en een volledig multidisciplinair team ontvangen we daar sindsdien ook graag clienten. 


Verwijzen

U kunt cliënten verwijzen via Zorgdomein. Meer informatie over ons aanbod kunt u vinden onder tabblad volwassenen en in Zorgdomein.

U kunt al onze locaties vinden op deze website. Indien er een verwijzing beschikbaar is kan de cliënt zichzelf telefonisch of via de website aanmelden. Indien gewenst kunnen wij voor u contact opnemen met de cliënt. In dat geval ontvangen wij graag van u de contactgegevens.


Bereikbaarheid voor verwijzers en collegae

Voor verwijzers hebben wij een mogelijkheid om doorverbonden te worden met ons secretariaat. Ons telefoonnummer is 06-6754453, hierna kiest u in het keuzemenu optie 3. Wij vragen u te bellen tussen 9.00 en 12.30 uur en van 13.30 en 16.00 uur.