Nieuws


Per direct beschikbaar: mooie praktijkruimte in De Pluk   

Aalsterveld Psychologen blijft in Geldermalsen, maar gaat zich in het najaar volledig vestigen aan de Herman Kuijkstraat 19, Geldermalsen . Eén van onze kamers in De Pluk is op dit moment beschikbaar voor een nieuwe huurder.  Hieronder vindt u meer informatie:

 • 20 m2, met goede lichtinval
 • Gelegen op een centrale plaats binnen De Pluk, naast wachtkamer en toiletten, op de 1e etage
 • U heeft potentiele samenwerkingspartners in de nabijheid. 
 • U kunt gebruik maken van de faciliteiten van De Pluk (www.depluk.nl)

De Pluk is een multifunctioneel gebouw waar diverse praktijken, een grand café en de bibliotheek gevestigd zijn. Ook vinden diverse culturele activiteiten plaats. Vestiging in De Pluk biedt u daarmee een breed scala aan mogelijkheden.     

Vragen? Neem gerust contact met ons op! Tel: 024-6754453 / Email: info@aalsterveldpsychologen.nl


Maatregelen COVID-19 virus (update 13 juli 2020)

Sinds 3 juni zijn al onze  locaties weer geopend. Het kan zijn dat uw behandelaar tijdelijk nog vanuit huis blijft werken, u wordt daar dan tijdig van op de hoogte gesteld.  Het blijft uiteraard ook mogelijk om een (beeld)belafspraak met uw behandelaar te hebben als dat uw voorkeur heeft.

Graag maken we u attent op de volgende regels en afspraken wanneer u naar de praktijk komt:

 • U dient de afspraak af te zeggen bij verkoudheidsklachten, griep, hoesten, keelpijn en/of koorts of als u contact hebt gehad met een Covid-19 patiënt! Als ieder van ons zich daaraan houdt, beschermen we onszelf en de ander.
 • We vragen u niet naar de praktijk te komen als 1 van uw gezinsleden klachten heeft. Uw afspraak zal dan worden omgezet naar een telefonisch- of beeldbel consult op de afgesproken tijd.
 • Bij annulering i.v.m. coronaverschijnselen zal er geen no-show factuur verstuurd worden, maar zal de afspraak worden omgezet naar een telefonisch consult welke plaatsvindt op de afgesproken behandeltijd.
 • We vragen u liefst niet eerder dan de afgesproken tijd te komen. We willen u zo veilig en kort mogelijk gebruik laten maken van de wachtkamer.
 • We schudden geen handen en blijven op 1,5 m afstand van elkaar.
 • Er is desinfectiemiddel in de praktijk beschikbaar zodat ieder zijn handen kan desinfecteren. We vragen u dit bij binnenkomst te doen.
 • Het toilet wordt bij voorkeur niet gebruikt. We vragen u zoveel mogelijk thuis naar het toilet te gaan.
 • In de behandelkamer hebben we een gesprek dat op minimaal 1.5 m. afstand plaats zal vinden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in geval van een onderzoek, dan hebben we een plexiglas scherm beschikbaar om tussen u en de behandelaar te plaatsen.
 • De behandelaar opent en sluit voor u de deur van de behandelkamer. U hoeft dus geen deurklinken aan te raken.
 • Indien u tijdens de behandeling aantekeningen wilt maken vragen we u eigen papier en pen mee te nemen.
 • We desinfecteren regelmatig het meubilair in de behandelkamers. De kamers worden geventileerd.
 • We werken zelf niet met een mondkapje of handschoenen en hebben ze in de praktijk niet beschikbaar. Indien u dit wel graag gebruikt en zelf meeneemt, is dat natuurlijk prima!
 • Bij voorkeur neemt u zelf een flesje water of iets anders te drinken mee. Wij zullen de komende periode geen koffie/thee schenken.


Aalsterveld Psychologen heeft het no-show tarief  aangepast aan de huidige situatie. Klik hier voor de actuele tarieven.


Contracten zorgverzekeraars 2020       

Voor 2020 heeft Aalsterveld Psychologen met alle verzekeraars, behalve Menzis en Anderzorg, een contract afgesloten voor de Basis GGZ. Voor de Gespecialiseerde GGZ hebben we contracten met alle zorgverzekeraars behalve Menzis, Anderzorg en CZ. Uiteraard bent u ook ook dan van harte welkom binnen onze praktijk. Meer informatie over vergoedingen bij niet gecontracteerde zorg leest u hier.


Kwaliteitsstatuten

Per 1 januari 2017 zijn alle vrijgevestigde GGZ-praktijken (aanbieders van Generalistische GGZ en Gespecialiseerde GGZ) verplicht een kwaliteitsstatuut te hebben en openbaar te maken. In dit kwaliteitsstatuut leest u hoe de zorg voor de individuele cliënt door de praktijk is georganiseerd:

- zodat aan een cliënt gepaste zorg wordt geleverd

- zodat voor de cliënt duidelijk is welke keuzes er zijn

- zodat de kwaliteit van de behandeling toetsbaar is.

Ook medewerkers van Aalsterveld Psychologen hebben een kwaliteitsstatuut. U kunt deze vinden op deze website (tabblad praktijkinformatie).