Medewerkers


Bij Aalsterveld Psychologen werken we met deskundige en ervaren collega’s. Alle in de praktijk werkende psychologen werken volgens de richtlijnen van het NIP en de LVVP. Daarnaast nemen ze deel aan een maandelijkse intervisie om hun deskundigheid op peil te houden en volgen ze regelmatig bij- en nascholing. Onze medewerkers zijn in het bezit van een goedgekeurd kwaliteitsstatuut, volgens het model-kwaliteitsstatuut GGZ. Per 1 januari 2017 zijn alle GGZ-aanbieders verplicht deze te hebben om zorg te mogen leveren vanuit de Zorgverzekeringswet. In het kwaliteitsstatuut komt tot uitdrukking op welke manier wij werken om kwalitatief goede zorg te leveren. U kunt de kwaliteitsstatuten van onze GZ-psychologen vinden op de pagina kwaliteit.

Marieke Gransbergen (1975),  praktijkeigenaar, studeerde Klinische Psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sinds 2000 is zij werkzaam in de (ambulante) GGZ. Ze is als Gezondheidszorgpsycholoog ingeschreven in het BIG register en is aangesloten bij de LVVP en de Vereniging EMDR Nederland. Tevens is zij bij Aalsterveld Psychologen werkzaam als psycholoog-mediator. Naast uitgebreide opleiding in traumabehandeling (EMDR), mediation en cognitieve gedragstherapie is ze geschoold in verschillende vormen van kortdurende oplossingsgerichte therapie en het geven van supervisie en werkbegeleiding. Marieke is LVVP gecertificeerd.
 
Leone Janssen (1976) heeft haar studie pedagogische wetenschappen, specialisatie Orthopedagogiek Gezin en Gedrag, in 2001 aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgerond. Vervolgens heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan in de ambulante GGZ en Jeugdbescherming Gelderland waar zij zich o.a. gespecialiseerd heeft in complexe echtscheidingsproblematiek en hechtingsproblematiek. In 2011 voltooide ze haar GZ-opleiding en is ze ingeschreven in het BIG-register. Daarna volgde zij aanvullende scholing in oplossingsgericht werken. In 2020 volgde zij de EMDR opleiding. Leone is aan onze praktijk verbonden voor de behandeling van zowel Kind & Jeugd als volwassenen.

Dieuwke van Leeuwen is momenteel in opleiding tot GZ psycholoog. De afgelopen jaren heeft Dieuwke binnen onze praktijk als basispsycholoog al een ruime ervaring opgebouwd in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen. Hiervoor heeft zij veel ervaring opgedaan binnen verschillende settings en heeft ze de EMDR opleiding gevolgd. 

Kris Docter is vanuit Stichting Zorgcentra de Betuwe binnen Aalsterveld Psychologen werkzaam als GZ-psycholoog in opleiding.  Binnen onze praktijk werkt Kris met (jong)volwassenen. 

Lilian Pfennings studeerde Neuro- en Revalidatiepsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na het afronden van deze studie heeft zij promotie-onderzoek gedaan. Vervolgens heeft zij de GZ-opleiding gevolgd en sinds 2002 is zij GZ-psycholoog (BIG geregistreerd). Vanuit haar werk binnen diverse revalidatie-instellingen heeft zij veel ervaring in de behandeling van onbegrepen lichamelijke klachten (SOLK). Zij heeft zich in de afgelopen jaren ook bekwaamd in EMDR, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en schematherapie.

Anouk de Jong is als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog verbonden aan onze praktijk. Naast haar werkzaamheden bij Aalsterveld Psychologen werkt zij bij SZR. Anouk heeft in 2019 haar master klinische psychologie afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft ze opleidingen gevolgd in de Cognitieve Gedragstherapie en EMDR.  

Anet Klaassens is als psychiater verbonden aan onze praktijk. 

Ilse van Doorn is als GZ-psycholoog werkzaam binnen onze praktijk. Zij heeft haar registratie als GZ-psycholoog in 2002 behaald en is zeer ervaren in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen binnen de GGZ.  Gedurende haar carrière heeft zij ook veel ervaring opgedaan met diagnostiek en traumabehandelingen (EMDR).

Mieke Schippers-Hoek (1967) is als klinisch psycholoog en psychotherapeut werkzaam bij Aalsterveld Psychologen. Zij is tevens supervisor en leertherapeut bij de Vereniging voor Gedragstherapie en bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. Mieke heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het behandelen van getraumatiseerde cliënten. Zij is werkzaam geweest als militair psycholoog bij Defensie en zij heeft ruim 16 jaar gewerkt in Overwaal, een kliniek voor patiënten met complexe angststoornissen, waaronder Dwang en PTSS. Daarna heeft zij op verschillende werkplekken gewerkt, waaronder bij W-Cure, Dokter Bosman en het Psycho Trauma Centrum van Reinier van Arkel. Mieke maakt in haar behandelingen gebruik van verschillende behandeltechnieken zoals CGT, EMDR, Imaginaire Exposure, Narratieve Exposure Therapie en schematherapie. Zij is binnen de praktijk als regiebehandelaar betrokken bij cliënten die een traject binnen de gespecialiseerde GGZ volgen.

Melike Yar is in 2016 afgestudeerd als basispsycholoog aan de Universiteit van Tilburg. In januari 2021 heeft zij de opleiding tot GZ psycholoog afgerond, waarin ze kennis op heeft gedaan van verschillende problematieken en behandelvormen, zoals cognitieve gedragstherapie. Binnen onze praktijk behandelt Melike .volwassenen binnen de Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ, waarbij zij ook gebruik maakt van technieken zoals EMDR en schematherapie. Daarnaast heeft Melike ruime ervaring opgedaan binnen de ouderenzorg. Na haar opleiding heeft Melike besloten bij ons te blijven werken. 

Willeke de Bruin is als GZ-psycholoog werkzaam  Aalsterveld Psycholoog. Zij heeft zich in de afgelopen jaren  bekwaamd in o.a. EMDR en schematherapie en behandelt binnen onze praktijk zowel volwassenen als kinderen en jeugdigen. 

Esther Jansen is orthopedagoog-generalist. Zij is aan onze praktijk verbonden voor de behandeling van zowel Kind & Jeugd als volwassenen. Na haar opleiding orthopedagogiek en aansluitend haar specialisatie tot orthopedagoog-generalist heeft zij de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in (complexe) diagnostiek en behandeling bij kinderen en jongeren met diverse problematiek.

Karina Burger is vanuit Stichting De Waalboog binnen Aalsterveld Psychologen werkzaam als GZ-psycholoog in opleiding.  Binnen onze praktijk werkt Karina met (jong)volwassenen. 

Yasmijn Levolger  is als dramatherapeut werkzaam binnen onze praktijk, zij werkt met zowel volwassenen in de basis- en specialistische GGZ als met jeugdigen. Zij heeft dramatherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast haar werkzaamheden bij Aalsterveld Psychologen is zij werkzaam als trainingsacteur. Als dramatherapeut heeft zij ervaring met traumabehandeling voor volwassenen daarnaast heeft zij ervaring opgedaan binnen de jeugdzorg. 

Silvie Quee is als vaktherapieut beeldend werkzaam binnen onze praktijk. Zij werkt met zowel volwassenen in de basis- en specialistische GGZ als met jeugdigen.

Janne Bruil is binnen Aalsterveld Psychologen werkzaam als orthopedagoog. Zij richt zich vooral op de diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen en doet ouderbegeleiding tijdens behandeltrajecten. Janne heeft voor haar komst naar onze praktijk al werkervaring opgedaan binnen verschillende werkvelden. 

Charlotte Rompas werkt sinds 1 juni 2022 als GZ-psycholoog bij Aalsterveld Psychologen, zij werkt bij ons met volwassenen. Charlotte heeft als psychologe al een ruime ervaring opgebouwd binnen verschillende settings. De laatste jaren binnen de verslavingszorg en de GGZ.  Zij heeft zich bekwaamd in en gebruikt veel technieken, waaronder CGT, EMDR en schematherapie. 

Sarah Sporken is als GZ-psycholoog verbonden aan onze praktijk. Ze is begonnen in de Ouderenzorg en heeft binnen meerdere behandelsettingen in de ouderenzorg en volwassenzorg gewerkt. Ze werkt bij ons met volwassenen die korte of langere behandeling nodig hebben en is getraind in positieve psychologie, CGT, zelfbeeldbehandeling en traumabehandeling (Imaginaire Exposure en EMDR). Behandeling in Engels is ook mogelijk.

Remco Somers heeft in 2016 de master Gezondheidszorgpsychologie afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij heeft daarna in totaal zes jaar in de verslavingszorg gewerkt. Hier heeft hij ervaring opgedaan met behandelvormen zoals CGT, ACT & schematherapie. Ook heeft hij een jaar binnen een tbs-kliniek gewerkt, waarmee hij brede ervaring heeft in het werken met gemarginaliseerde groepen mensen en het behandelen van taboe-onderwerpen. Sinds 2023 is hij als psycholoog verbonden aan Aalsterveld psychologen.

Gabrielle Siebenheller is als psycholoog Kind&Jeugd bij ons werkzaam. Ze heeft de master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie afgerond aan de universiteit van Tilburg. Gabriëlle behandelt kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar en voert diagnostische onderzoeken uit. Ook begeleidt ze ouders binnen behandeltrajecten.

Renske ter Maat werkt bij ons als orthopedagoog. Ze werkt vooral met kinderen tussen de 4 en 18 jaar en hun gezin. Renske heeft in het verleden brede ervaring opgedaan, onder andere in het behandelen van complexe (gedrags)problemen bij kinderen en jongeren, in het werken met gezinnen en met volwassenen. Zij gebruikt hierbij verschillende methodieken, zoals CGT en ACT. 

Nicolette van der Donk (1964), praktijkmanager bij Aalsterveld, werkte tijdens en na haar opleiding tot kreatief therapeut drama in de volwassenpsychiatrie. Aansluitend maakte ze kennis met de ouderenzorg , waarbinnen ze sindsdien verschillende leidinggevende functies heeft vervuld. Sinds 1999 werkte zij bij St. De Waalboog in Nijmegen, waarvan de laatste 3 jaar als zorgmanager. Binnen Aalsterveld Psychologen is zij verantwoordelijk voor het algemeen management van de praktijk, zoals personeelszaken, externe contacten, aansturing van het secretariaat en ontwikkeling en uitvoering van het praktijkbeleid.

Mireille van Gemert (1970) is als medewerker backoffice verbonden aan onze praktijk. Haar hele carrière werkte ze in de financiële sector, maar heeft nu met veel plezier en voldoening de overstap gemaakt naar de gezondheidszorg. Binnen het secretariaat verzorgt zij de administratie achter de schermen, zoals declaraties, boekhouding etc.

Annika van der Span werkt bij ons op het secretariaat als medewerker frontoffice. Zij is een echt ervaren secretaresse en heeft in verschillende sectoren gewerkt. De laatste 10 jaar heeft zij soortgelijke werkzaamheden verricht bij een woningstichting.   

Esmee Kaldenberg werkt bij ons op het secretariaat als medewerker frontoffice. Na haar carierre te zijn begonnen als kapster, heeft Esmee zich al snel ontwikkeld richting het administratieve vak. Binnen het secretariaat zorgt zij voor een goede telefonische bereikbaarheid, verwerkt zij de aanmeldingen en doet zij allerhande administratieve werkzaamheden.

Jeannette van Rossum werkt bij ons op het secretariaat voor zowel de backoffice als de fontoffice. Op woensdag zorgt zij voor een goede telefonische bereikbaarheid, verwerkt zij de aanmeldingen en doet zij allerhande administratieve werkzaamheden. Haar andere dagen werkt ze op de backoffice en verzorgt ze de financiele administatie.