Praktijkinformatie

Aalsterveld Psychologen is een kleinschalige GGZ instelling, waarin een persoonlijke benadering en aandacht voor uw capaciteiten en wensen steeds voorop staat. We vinden het belangrijk dat u zich binnen onze praktijk op uw gemak voelt, de stap naar een psycholoog is immers voor de meeste mensen al groot genoeg. Daarnaast willen we u uiteraard de best mogelijke zorg bieden. Alle in de praktijk werkende psychologen nemen dan ook deel aan een maandelijkse intervisie om hun deskundigheid op peil te houden en volgen regelmatig bij- en nascholing.


Binnen de praktijk wordt gewerkt volgens de multidisciplinaire richtlijnen, waarbij u mag rekenen op een behandeling die (wetenschappelijk) bewezen effectief is. Wij trachten uw behandeling zo kortdurend mogelijk te houden zonder de kwaliteit ervan uit het oog te verliezen. Terugvalpreventie en reïntegratiebegeleiding (indien nodig) vormen een vast onderdeel van de behandelingen.

Sinds de start van de praktijk, in 2008, heeft er een forse groei plaatsgevonden, mede dankzij de goede samenwerking met diverse huisartsen, bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkenden en andere collega's uit het veld.

Hieronder vindt u een beschrijving van onze vestigingen.

Beuningen
Aalsterveld Psychologen is gevestigd in Beuningen binnen een gezondheidscentrum waar ook De Fysioo, Motiv-Eet en verschillende andere disciplines werkzaam zijn. De ingang van Aalsterveld Psychologen vindt u bij de parkeerplaatsen aan de achterzijde. De wachtkamer en spreekkamers bevinden zich op de eerste verdieping. U kunt zich melden door aan te bellen bij Aalsterveld Psychologen; u wordt dan via de intercom binnen gelaten. De praktijk is via het openbaar vervoer goed te bereiken, daarnaast is er ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Druten

In Druten is onze praktijk gevestigd aan de van Heemstraweg 123. Wij zijn gevestigd in het bedrijvencentrum de Westerpoort Experience. De parkeerplaats vindt u naast het gebouw, u kunt hier gratis parkeren. U loopt de hoofdingang van het gebouw binnen. De wachtkamer en spreekkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De eerste verdieping bereikt u door links de trap op te lopen of via de lift. Eenmaal op de 1e verdieping aangekomen loopt u door de deur en gaat u links af. Vervolgens loopt u rechtdoor richting de deur waarop u ons logo ziet staan.  U ziet aan de linkerkant (ruimte 4) de wachtkamer.


Geldermalsen
In Geldermalsen is onze praktijk gevestigd aan de Herman Kuijkstraat 19.
Op de Herman Kuijkstraat is Aalsterveld Psychologen gevestigd in gezondheidscentrum De Oude Bieb, waarin meerdere disciplines gevestigd zijn. In dit pand was voorheen de bibliotheek te vinden. U kunt betaald parkeren op een parkeerterrein dichtbij (ingang aan de Oranje Nassaustraat), aan de overzijde van het kruispunt. Gratis parkeren vindt u eveneens op loopafstand, in de wijk achter / nabij het pand. Voor Aalsterveld Psychologen neemt u na binnenkomst plaats in de wachtkamer aan uw linkerhand. de eerste gang naar rechts. Aan het einde van deze gang vindt u de wachtkamer aan de rechterkant.