Praktijkinformatie

Aalsterveld Psychologen is een psychologenpraktijk voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ, waarin een persoonlijke benadering en aandacht voor uw capaciteiten en wensen steeds voorop staat. We vinden het belangrijk dat u zich binnen onze praktijk op uw gemak voelt, de stap naar een psycholoog is immers voor de meeste mensen al groot genoeg. Daarnaast willen we u uiteraard de best mogelijke zorg bieden. Alle in de praktijk werkende psychologen nemen dan ook deel aan een maandelijkse intervisie om hun deskundigheid op peil te houden en volgen regelmatig bij- en nascholing.


Binnen de praktijk wordt gewerkt volgens de multidisciplinaire richtlijnen, waarbij u mag rekenen op een behandeling die (wetenschappelijk) bewezen effectief is. Wij trachten uw behandeling zo kortdurend mogelijk te houden zonder de kwaliteit ervan uit het oog te verliezen. Terugvalpreventie en reïntegratiebegeleiding (indien nodig) vormen een vast onderdeel van de behandelingen.

Sinds de start van de praktijk, in 2008, heeft er een forse groei plaatsgevonden, mede dankzij de goede samenwerking met diverse huisartsen, bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkenden en andere collega's uit het veld.

Hieronder vindt u een beschrijving van onze vestigingen.

Beuningen
Aalsterveld Psychologen is gevestigd in Beuningen binnen een gezondheidscentrum waar ook De Fysioo, Motiv-Eet en verschillende andere disciplines werkzaam zijn. De ingang van Aalsterveld Psychologen vindt u bij de parkeerplaatsen aan de achterzijde. De wachtkamer en spreekkamers bevinden zich op de eerste verdieping. U kunt zich melden door aan te bellen bij Aalsterveld Psychologen; u wordt dan via de intercom binnen gelaten. De praktijk is via het openbaar vervoer goed te bereiken, daarnaast is er ruime (gratis) parkeergelegenheid.


Geldermalsen
In Geldermalsen is onze praktijk gevestigd twee locaties, in De Pluk en op Herman Kuijkstraat 19.

In De Pluk, Rijksstraatweg 64-117, vindt u een eerstelijnscentrum waarin vele andere disciplines zijn gevestigd, zoals huisarts, fysiotherapeut en diëtist. Er is hierbij veel gratis parkeergelegenheid. Aalsterveld Psychologen bevindt zich op de eerste etage. U gaat meteen bij binnenkomst van het gebouw de trap op, of neemt de lift rechts achter de trap. Bovenaan de trap gaat u rechts en wanneer u op de eerste verdieping de bewegwijzering volgt, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. 
Omdat De Pluk een nieuw pand is, kunt u beter Rijksstraatweg 60 invoeren wanneer u gebruik maakt van navigatie om naar De Pluk te rijden. Dit voorkomt dat u naar Buurmalsen wordt geleid.

Op Herman Kuijkstraat 19 is Aalsterveld Psychologen gevestigd in een gezondheidscentrum met huisartsenpraktijk De Boer en Fysioteam Geldermalsen. In dit pand was voorheen de bibliotheek te vinden. U kunt betaald parkeren op het parkeerterrein van de Coop, aan de overzijde van het kruispunt. Gratis parkeren vindt u eveneens op loopafstand, in de wijk achter / nabij het pand. Voor Aalsterveld Psychologen neemt u na binnenkomst de eerste gang naar rechts. Aan het einde van deze gang vindt u de wachtkamer aan de rechterkant.


Bergharen
In Bergharen is Aalsterveld Psychologen gevestigd in het centrum, aan de Dorpsstraat 37 B. Dit nieuwe gezondheidscentrum, met daarin meerdere disciplines, is in 2019 geopend. Onze praktijk bevindt zich op de begane grond. Als u bij binnenkomst linksaf gaat komt u direct in onze wachtkamer terecht. U kunt hier plaatsnemen, de behandelaar komt u daar ophalen.


Culemborg
In Culemborg is Aalsterveld Psychologen gevestigd aan de rand van de wijk Eva Lanxmeer, op de Henriëtte Roland Holststraat 2. In het opvallende roodbruine, vierkante pand vindt u ook fysiotherapiepraktijk Fysioteam. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein vlakbij het pand, bij entree van de wijk. De praktijk bevindt zich op de begane grond en de wachtruimte is na binnenkomst links, u kunt hier plaatsnemen.