Aanmelden

Ouders kunnen hun kind aanmelden via de groene knop Online Aanmelden, hiernaast op de website.  U meldt zich dan aan in een veilige omgeving. Ook kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 024 - 675 44 53. Jeugdigen en jongvolwassenen vanaf 16 jaar kunnen zich zelf aanmelden.
Voor het kennismakingsgesprek (intake) bij kinderen jonger dan 16 jaar is het prettig wanneer de ouders samen met hun kind(eren) meekomen. Bij kinderen tot 12 jaar komen bij voorkeur eerst de ouders en wordt er vervolgens een gesprek met het kind gepland. 

Er zijn geen wachtlijsten, kijk hier voor eventuele wachttijden. Mocht u de voorkeur hebben voor een bepaald tijdstip of behandelaar, dan kan de wachttijd uiteraard wat langer zijn. Na de intake kan de behandeling direct starten. Bij aanmelding heeft u de mogelijkheid om meteen meerdere gesprekken te plannen om wachttijd tussen intake en behandeling te voorkomen.

Wanneer u uw kind (telefonisch) aanmeldt om een afspraak te maken wordt u gevraagd de naam, geboortedatum, BSN en verzekeringsnummer van uw zoon of dochter door te geven. Neemt u voor de intake de verwijsbrief en paspoort/rijbewijs of ID kaart van uw zoon of dochter mee.

Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar op tel.nr.  024 - 675 44 53. U wordt te woord gestaan door het secretariaat. Bij drukte en op overige tijdstippen kunt u het antwoordapparaat inspreken. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.Uiteraard kunt u ook via e-mail contact opnemen en ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier op deze website (contactpagina).

Mocht u een afspraak hebben gemaakt en verhinderd zijn, dan dient u uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen per email, telefoon of contactbericht. Afspraken op maandag dient u uiterlijk de vrijdag ervoor af te zeggen. Wanneer u zonder kennisgeving afwezig bent, worden de volledige kosten van de sessie €100,00) bij u in rekening gebracht. Bij te laat annuleren geldt een gereduceerd tarief van €50,00.