Aanmelden

Ouders kunnen hun kind aanmelden via de groene knop Online Aanmelden, hiernaast op de website.  U meldt zich dan aan in een veilige omgeving. Ook kunt u zich aanmelden via het contactformulier op de contactpagina of het antwoordapparaat inspreken . U wordt dan door ons teruggebeld op een rustig moment. Uiteraard kunt u ook via e-mail contact opnemen. 

Wij nemen uw aanmelding in behandeling zodra we ook uw verwijzing hebben ontvangen. Neemt u voor de intake uw paspoort/rijbewijs of ID kaart mee. Jeugdigen en jongvolwassenen vanaf 16 jaar kunnen zich zelf aanmelden.

 In de regio Beuningen behandelen wij kinderen van 4-18 jaar, in de regio Geldermalsen behandelen wij kinderen van 12-18 jaar.

Voor het kennismakingsgesprek (intake) bij kinderen jonger dan 16 jaar is het prettig wanneer de ouders samen met hun kind(eren) meekomen. Bij kinderen tot 12 jaar komen bij voorkeur eerst de ouders en wordt er vervolgens een gesprek met het kind gepland. 

Er zijn geen wachtlijsten, kijk hier voor eventuele wachttijden. Mocht u de voorkeur hebben voor een bepaald tijdstip of behandelaar, dan kan de wachttijd uiteraard wat langer zijn. Na de intake kan de behandeling direct starten. Bij aanmelding heeft u de mogelijkheid om meteen meerdere gesprekken te plannen om wachttijd tussen intake en behandeling te voorkomen.

Wanneer u uw kind (telefonisch) aanmeldt om een afspraak te maken wordt u gevraagd de naam, geboortedatum, BSN en verzekeringsnummer van uw zoon of dochter door te geven. Neemt u voor de intake de verwijsbrief en paspoort/rijbewijs of ID kaart van uw zoon of dochter mee.

Mocht u een afspraak hebben gemaakt en verhinderd zijn, dan dient u uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen per email, telefoon of contactbericht. Afspraken op maandag dient u uiterlijk de vrijdag ervoor af te zeggen. Wanneer u uw afspraak niet tijdig annuleert, wordt er een bedrag van €100,00 bij u in rekening gebracht. Dit bedrag wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.