Welkom bij Aalsterveld Psychologen

U zit niet lekker in uw vel, maakt zich zorgen over uw kind of vraagt zich af wat er toch met u aan de hand is. Misschien wilt u alles eens op een rijtje zetten of heeft u behoefte aan handvaten om uw probleem aan te pakken. Aalsterveld Psychologen biedt hulp.

Aalsterveld Psychologen is een psychologenpraktijk waarin een persoonlijke benadering en aandacht voor uw capaciteiten en wensen steeds voorop staat. De praktijk biedt behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen. Naast individuele behandelingen (Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ) is er de mogelijkheid voor relatie- en gezinsgesprekken. Ook kan er (indien nodig) psychologisch onderzoek worden gedaan en biedt Aalsterveld Psychologen verschillende trainingen.

We vinden het belangrijk dat u zich binnen onze praktijk op uw gemak voelt, de stap naar een psycholoog is immers voor de meeste mensen al groot genoeg. Daarnaast willen we u de best mogelijke zorg bieden. Binnen de praktijk wordt dan ook gewerkt volgens de multidisciplinaire richtlijnen, waarbij u mag rekenen op een behandeling die (wetenschappelijk) bewezen effectief is. Wij trachten uw behandeling zo kortdurend mogelijk te houden zonder de kwaliteit ervan uit het oog te verliezen.

Sinds de start van de praktijk in 2008 in Beuningen, heeft er een flinke groei plaatsgevonden, mede dankzij de goede samenwerking met diverse huisartsen, bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkenden en andere collega's uit het veld. Aalsterveld Psychologen heeft inmiddels vestigingen in Beuningen, Geldermalsen, Culemborg en Groesbeek. Ons motto is echter steeds hetzelfde gebleven: u als cliënt staat centraal.