Aanmelden

U kunt uzelf of uw kind aanmelden via de groene knop Online Aanmelden, hiernaast op de website en onderaan deze pagina. U meldt zich dan aan in een veilige omgeving. Ook kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 024 - 675 44 53. Jeugdigen en jongvolwassenen vanaf 16 jaar kunnen zich zelf aanmelden. 

U kunt bij de aanmelding aangeven binnen welke regio u de afspraak wilt maken. Ook wordt u gevraagd naam, geboortedatum, BSN en verzekeringsnummer door te geven.

Voor het kennismakingsgesprek (intake) bij kinderen jonger dan 16 jaar is het prettig wanneer de ouders samen met hun kind(eren) meekomen. Bij kinderen tot 12 jaar komen bij voorkeur eerst de ouders en wordt er vervolgens een gesprek met het kind gepland.
Neemt u voor de intake uw verwijsbrief en paspoort/rijbewijs of ID kaart mee.

Wij zijn op werkdagen van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op tel.nr.  024 - 675 44 53. U wordt te woord gestaan door het secretariaat. Bij drukte en op overige tijdstippen kunt u het antwoordapparaat inspreken of het contactformulier invullen . U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Uiteraard kunt u ook via e-mail contact opnemen.
 
Mocht u een afspraak hebben gemaakt en verhinderd zijn, dan dient u uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen. Afspraken op maandag dient u uiterlijk de vrijdag ervoor af te zeggen. Wanneer u zonder kennisgeving afwezig bent, worden de volledige kosten van de sessie €100,00) bij u in rekening gebracht. Bij te laat annuleren geldt een gereduceerd tarief van €50,00.