AanmeldenU kunt uzelf of uw kind aanmelden via de groene knop Online Aanmelden, hiernaast op de website en onderaan deze pagina. U meldt zich dan aan in een veilige omgeving. Ook kunt u zich aanmelden via het contactformulier of het antwoordapparaat inspreken . U wordt dan door ons teruggebeld op een rustig moment. Uiteraard kunt u ook via e-mail contact opnemen. 

Wij nemen uw aanmelding in behandeling zodra we ook uw verwijzing hebben ontvangen. Jeugdigen en jongvolwassenen vanaf 16 jaar kunnen zich zelf aanmelden. 

U kunt bij de aanmelding aangeven binnen welke regio u de afspraak wilt maken. Ook wordt u gevraagd naam, geboortedatum, BSN en verzekeringsnummer door te geven.

Voor het kennismakingsgesprek (intake) bij kinderen jonger dan 16 jaar is het prettig wanneer de ouders samen met hun kind(eren) meekomen. Bij kinderen tot 12 jaar komen bij voorkeur eerst de ouders en wordt er vervolgens een gesprek met het kind gepland.
Neemt u voor de intake uw verwijsbrief en paspoort/rijbewijs of ID kaart mee.

Mocht u een afspraak hebben gemaakt en verhinderd zijn, dan dient u uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen. Uiteraard kunt u dit ook inpreken op de voicemail of ons een emailbericht sturen. Wanneer u uw afspraak niet tijdig annuleert wordt een bedrag van €100,00 bij u in rekening gebracht. Uw zorgverzekering vergoedt dit niet.